Yes!

2009-05-05 - 16:41:46

Nu va vi inne i lägenheten äntligen!!!!  Men gud vilket jobb det har varit , men nu är vi inne iaf.. Har nästan fått upp allt förutom kläderna , vet inte vart jag ska lägga allt.. Det är ju så dåligt med garderober , blir nog att åka till ikea . För jag kan ju inte kläderna i en påse! Uscha...

Och nu kan jag börja i Idas rum , se vad jag ska ha och så.. Ska blir så roligt :) Har lite kläder till henne som ligger där och väntar , och det hinner väl bli massor till slut..
Btv så fick jag en baby sitter av mammsen igår , så sööt!! <3

Nalle puh och hans vänner :)
Här har ni en liten bild på den..



Har ju varit på båt resa också och träffat tony irving.. Hahaha vilken sköning , han är så fruktansvärt rolig!! Båt resan va kanon iaf  , god mat , bra musik och trevligt sällskap. Precis så som det ska vara! :)
Det enda som va drygt , va alla kärringar som va full. Fy fasen för dom! Shitt vad dryg dom är..


Btv är jag i vecka 26 på lördag :) myyys..


Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Den gör andningsrörelser, men har fortfarande ingen luft i lungorna. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket har tolkats som att synnerven har börjat fungera.

fetal development at 25 weeksNär du har tid på BVC kontrolleras ditt blodtryck och du får lämna urinprov. På så vis kan man upptäcka tidiga tecken på havandeskapsförgiftning och diabetes så att behandling kan sättas in om det behövs.

Fingrar, handleder och händer kan kännas domnade eller värka. Det kan bero på att karpaltunneln, liksom så många andra vävnader i kroppen, svällt upp. Det medför att nerver som löper i tunneln kläms, vilket kan orsaka smärta. Handledsstöd kan hjälpa, liksom att ta kosttillskott med vitamin B6. Prata med din barnmorska eller läkare om du har fortsatta besvär och läs våra tips om självhjälp för domnade eller värkande fingrar.

· Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt - även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.

Postat av: emma

dom där babysittern är ju så fina, har en precis likadan :)

hoppas allt är bra :)

2009-05-05 - 18:52:58
URL: http://xxemmaxx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: