Fredag!

2009-06-12 - 16:38:15

Japp , då har jag gått i 31 veckor med lillgumman i magen :) veckorna går snabbt" Ca 9 veckor kvar bara!!
Känns otroligt bra..

Dessutom har vi varit på älsklingens lillebrors avslutning idag , trevligt trevligt :) Käkade glass och jordgubbar m.m! GÖÖÖTTT^^
Sen så träffade jag någon tjej där som nästan precis hade fått barn , och då lääängtar man ju ännu mera efter sin egna" Det va de goaste jag sett.. Hon va bara 1 månad :)

Och snart ska jag åka till jobbet också , kommer hem igen på måndag.

Men ha en bra helg , själv ska jag jobba :)

VECKA 31

Bebisens kropp, armar och ben fortsätter att rundas av i takt med att underhudsfett tillkommer - och de ser äntligen ut att vara i proportion till huvudets storlek. Den väger ungefär 1,5 kg nu, ser mer och mer ut som en nyfödd bebis "ska" göra och är drygt 40 cm lång.

fetal development at 31 weeksPå grund av trängseln därinne, har du kanske märkt att bebisen inte längre rör sig lika livligt. Så länge den fortsätter vrida på sig lite, så vet du att allt står väl till. Det kan vara svårt att tro, men bebisen har fortfarande en hel del växande kvar innan den föds - ungefär 900 gram!

Bebisens inre organ fortsätter att utvecklas och mogna och den kissar nu vatten, vilket är bra träning inför livet utanför. Snart kan du vara förvissad om att ditt barn börjar få ett rikt inre liv - undersökningar har visat, att bebisar i magen har perioder av drömsömn redan kring åttonde månaden.

Du har förmodligen gått upp 1,3-1,8 kg denna månad. Ett knappt halvkilo (450 g) per vecka är helt normalt under sista trimestern, eftersom bebisen går igenom en sista växtspurt inför födseln.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: