Fredag kväll..

2009-07-03 - 21:54:51

Japp japp.. Då va det fredag igen då! Veckorna går otroligt fort.. Och gud vad varmt det har varit :) skönt på sätt och vis! Men det har ju varit bra jobbigt att bära på magen + att försöka sova i den hära värmen.. de går knappt!!

Har varit och shoppat lite idag :) ett par leggins och en klänning , det är ju så otroligt mycket rea nu.. Men det är inte mycket man kan ha nu.. så man får vänta , även om det känns som evigheter :)
Aja , är ledig ihelgen iaf.. Får se vad man hittar på! ska till fröken emilia imorgon en sväng :) eftersom hon nyss fyllt 20..
Trevligt , sen får vi se vad det blir...

Nu blire duschen!!

Ha en bra kväll.Vecka 34

Nu väger bebisen minst 2,2 kg och är lång minst 45 cm. Den fortsätter att lägga på sig underhudsfett, som sedan kommer att hjälpa den bibehålla sin kroppstemperatur och börjar se mer avrundad och "normal" ut.

fetal development at 34 weeksOm du inte redan pratar med bebisen är det bra att börja nu - nästa vecka är hörseln fullt utvecklad. Det gör inget om du pratar bebisspråk - en del forskning pekar mot att nyföda föredrar ljusare röster.

Om du varit rädd att bebisen ska födas för tidigt, kan det vara lugnande att veta att 99 % av bebisar som föds i vecka 35 klarar sig bra och att de flesta inte får några allvarligare problem alls. Bebisens centrala nervsystem håller fortfarande på att mogna, men lungorna är nästan helt utvecklade nu.

Många kvinnor upplever att det pirrar eller domnar i bäckenet eller höfterna, bland annat när de är ute och går. Detta kan orsakas av att bäckenets ligament luckras upp inför förlossningen. Prata med din barnmorska om du besväras av det..
Postat av: emma

inte långt kvar tills hon kommer nu :)

2009-07-05 - 09:31:59
URL: http://xxemmaxx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: