Sorry..

2009-07-17 - 19:53:54


Förlåt för att jag inte har skrivit nått på några dagar... Men har tyvär inte tänkt på det alls , inte haft tid för den delen också! Fick nå sammandragningar igår , och stickningar. Vet inte alls vad det va , har fått sånna idag igen! Ont gör det , och obehagligt är det. Bättre är det om hon kommer ut till mamma och pappa :) Skulle vara så underbart <3


Jag och älskling åkte på bil bingo "igen" , och inte vann vi nått.. Tänker inte åka på det där nå mera , inge roligt när man  inte vinner nått.. Satt och väntade flera ggr , men inte sa han mina nr eller.. BLÄÄ!!!

Har precis ätit lite go mat nu också ;) Så nu stax får det bli en film !
Sen imorgon kanske vi ska till ljusne city en sväng , beror på vädret det.. Hoppas på kanon väder :)

"Är nu i vecka 36 btv , nu går det fort"  

Ha en bra kväll..
Vecka 36


Bebisen lägger fortfarande på sig - ungefär 28 gram om dagen. Den väger kring 2,7 kg och är ungefär 45 cm lång.

fetal development at 36 weeks
Vid den här tiden kan du eventuellt känna att bebisen rör sig nedåt och trycket i den nedre buken ökar. Detta gör att dina lungor och din magsäck får mer utrymme och det kan bli lite lättare att äta och andas. Däremot kan det bli jobbigare att gå - för en del kan det kännas som om bebisen är på väg att ramla ut! Det fortsatta trycket på blåsan gör att du kan behöva gå på toa ofta. Fortsätt äta bra, både för din skull och bebisens. Läs vår kostguide om du vill ha inspiration.

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången - innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.) När du besöker barnmorskan kommer hon eventuellt att kolla om livmoderhalsen börjat tunnas ut eller rentav vidgas. Barnmorskan kommer också att kontrollera hur bebisen ligger. Denna information skrivs in i din journal så att de vet din historia när du kommer till sjukhuset för att föda.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: