Regn!!

2009-07-09 - 13:42:44

Usha , vilket väder det är ute just nu.. Va precis och handlade lite mat , det går ju knappt att vara ute!! Önskade att det vore idag jag va ledig ist för igår.. För just nu så vill man bara ligga inne och kolla på film å mysa :)
Men de får man väl göra imorgon ist , fast jag jobbar ju natt imorgon.. Min helg att jobba igen , det går så fort! Dagarna bara rinner iväg..

Va på ikea igår också , handlade en tv bänk .. " skit snygg " å ruskigt dyr.. men de va det värt.. fick ju en ny tv igår med.. det va därför vi lära åka och handla en ny tv bänk :) och det blev jätte bra iaf.. nu är det bara en ny soffa vi väntar på att köpa , lär hitta någon bra och inte för dyr.. tycker alla soffor är så fruktansvärt dyra! så igt så vill man vänta så länge som möjligt med att köpa en sån! så vi får se när det blir..

Dessutom va jag till barnmorskan igår också , och allt va jätte bra.. Va precis som vanligt!! Lillan har fixerat sig nu , och hon ligger så långt ner med huvudet som man kan komma.. Så nu är det bara att vänta ! Men man är väl där snart :)
Hon växer å blir bara större å större.. börjar bli rätt så trångt där inne nu för henne.. Det känns när hon far och sträcker på sig.. mysigt <3

Är i vecka 35 ( på lördag )
Ni får lite fakta om de nu , för jag tror inte att jag kommer hinna skriva så mycket mer under helgen! Blir nog inget skrivande alls..


Ha en bra helg!!


Vecka 35


Nu väger bebisen nästan 2,5 kg och är ungefär 45 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

fetal development at 35 weeks
Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

Nu är det mycket mindre fostervatten och mycket mer bebis i din livmoder (som har utvidgats till 1000 gånger sin normala volym) och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig andfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Försök ställa dig på alla fyra om du vill ta djupare andetag. Fortsätt dricka mycket vatten även om du behöver kissa så ofta att du lika gärna skulle kunna flytta in på toa - bebisen behöver denna vätska. Däremot kan det vara klokt att dra ner på urindrivande drycker som té och kaffe.

Har ni fortfarande ingen namn till bebisen? Sök namn här om ni vill ha nya idéer.

Nu vill förmodligen barnmorskan träffa dig varje vecka ända fram till förlossningen (eventuellt varannan om du är omföderska).

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: